Cine-a rupt patul în noaptea de Revelion?

Cine-a rupt patul în noaptea de Revelion?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dezbrăcarea! „E Dorian Popa!”, urlau fetele. „E Piticul Porno!”, replica Pepe. Tocmai îl deşelase pe sărmanul Eugen Cristea, care abia scăpase neviolat, că Ruby, Amna şi Nicoleta Nucă s-au şi înghesuit cu el în aşternut. „Bă, ne-ai rupt patul! Măi nebunule, şi e pat luat pe barter! Ce-ai făcut?!”, l-a luat la rost Dan Negru. „I s-a urcat spanacul la cap!”, l-a diagnosticat Ruby pe Popeye Marinarul, pentru că el era personajul mascat care trebuia descoperit pe baza singurului indiciu oferit de Dan Negru: „faianţă”. Scena se petrecea, dacă nu v-aţi prins, la Revelionul Starurior 2017, pe Antena 1.

Pariurile fiind puse, Negru a dat ordinul: „Hai, demascarea! Demascarea, mă, nu dezbrăcarea”, apucându-l de colţul bluzei pe care Popeye deja îl ridicase, dezvelindu-şi "pacheţelele" de pe abdomen. Şi într-adevăr, ca în rima „L-aţi văzut cumva pe Zdreanţă cel cu... dinţii de faianţă”, s-a dovedit că în spatele măştii era Dorian! Dorian Popeye, pe noul său nume!

Singura dezamăgită de demascare a fost Lidia Buble, care nu se mai simţea complexată că are cel mai lung nas din tot platoul. Ca s-o consoleze, Dan Negru a băgat-o în pat cu Dorian, ca să şi-l măsoare de la orizontală. Nasul, fireşte! Cu lumina stinsă. De Ruby!

Citit 2063 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2017 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.