Totul până la... cinema

Totul până la... cinema
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Digi 24 a difuzat, marţi seara, o ştire pe cât de comică, pe atât de tragică. Un bărbat din Texas şi-a dat în judecată partenera, o femeie cu care era la prima întâlnire, pe motiv că aceasta a pornit de mai multe ori telefonul în timpul vizionării unui film la cinema, stricându-i, astfel, experienţa. Tânărul cere, în instanţă, despăgubiri de aproape... 18,00 dolari, contravaloarea biletului de cinema.

Eh, oricum, eu cred că procesul e mai mult o răzbunare, pentru că femeia l-a lăsat pe tânărul supărat să se întoarcă pe jos acasă. Deh, când nu îţi convine, mai şi suferi! Deja fata a cerut un ordin de restricţie împotriva bărbatului, pentru că acesta i-ar fi cerut şi ei, dar şi membrilor familiei ei banii pe bilet. Şi eu care credeam că americanii ăştia sunt ceva mai generoşi, nu se încurcă la un bilet la cinema. Chitroşi, dom'le!

* Cireaşa de pe tort este că tânărul a spus că purtarea femeii este o "ameninţare la adresa societăţii civilizate". Bună glumă! E drept, nici mie nu îmi plac persoanele care stau pe telefon la cinema.         

Citit 2893 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2017 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.