Gălăţeanca de pe Insula Iubirii, înşelată în toaleta unui club?

Gălăţeanca de pe Insula Iubirii, înşelată în toaleta unui club?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Nu mă iei de nevastă? Te fac de râs la tv!". "Să-ţi spun ce-ai făcut? În Franţa, ai fost în cluburi de libertini?" - "Am fost, dar am fost cuminte!". Aşa se contrau Maria şi Cosmin, perechea gălăţeană de pe "Temptation Island - Insula Iubirii", explicând de ce au venit în emisiune. "Încrederea mea în el s-a dus pe apa sâmbetei! Mi-a dat un băiat un mesaj: "N-o lăsa la baie, du-te şi fă-ţi treaba, nu-ţi fie ruşine!"", a povestit Maria, lăsând să se înţeleagă că iubitul a înşelat-o în toaleta unui club.

Dar nici presupusa lui infidelitate, nici slăbiciunea lui pentru cazinouri nu o supără mai rău decât altceva: "De la 25 de ani îmi doresc să fiu mireasă şi să am un copil! Eu nu m-am despărţit pentru că am sperat că te vei schimba în bine! Cererea aia în căsătorie a fost o mare minciună şi o falsitate! M-ai cerut ca să scapi de gura mea!", i-a reproşat Maria.

Interesant este că nici Cosmin, dar nici ispititorul Robert nu s-au lăsaţi impresionaţi de lacrimile vărsate de gălăţeancă pe altarul iubirii: "Plânsul ei este ca un fel de chemare a sirenei! Îl foloseşte ca să mă facă să mă apropii de ea!"… Cu alte cuvinte, dacă "pică" în ispită nu s-a oferit, ci s-a împiedicat!

Citit 2064 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 17:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.