Cui ne laşi tu, Mădăline...

Cui ne laşi tu, Mădăline...
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Tristeţe mare joi seara în platoul emisiunii WowBiz, de pe Kanal D. Prezentatorul emisiunii, Mădălin Ionescu, a anunţat că se retrage din televiziune pentru o perioadă, cu scopul de a dedica mai mult timp familiei. Nimic greşit până aici, ba din contră, fapta este chiar lăudabilă. Nu de alta, dar e mai bine să îţi vezi copilul crescând, decât să te vadă el discutând cu toţi maneliştii în timp ce creşte. 

* Dar ce lacrimi de crocodil, ce jale... Mă mir că nu a venit Leo de la Strehaia, cu nevasta şi amantele, Guţă cu nevasta şi fostele, şi mai toţi cei care s-au perindat pe canapeaua emisiunii, care s-au păruit pe acolo, să îşi ia rămas bun de la mediatorul lor preferat. Eventual, cu o melodie din aia tristă, din suflet, care să te facă să arunci cu bani spre televizor. 

* Încă nu a apărut nicio petiţie pentru păstrarea lui Mădălin Ionescu la cârma emisiunii WowBiz, ceea ce mă face să cred că privitorilor nu le pasă chiar atât de tare. Off, şi ce prezentator bun a fost el. Dar lăsaţi, că e momentul Andreei Mantea, cea cu lacrimile cele mai mari. Amare, adică! Că deh, doar n-or aduce turcii pe altcineva în locul lui Mădălin, nu?

Citit 4838 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iunie 2017 19:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.