Când un Bou(reanu) se crede mai presus de lege

Când un Bou(reanu) se crede mai presus de lege
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Aţi văzut ştirea cu Cristian Boureanu lovind un poliţist în zona...sensibilă? Aţi văzut cum alde Monica Tatoiu şi alţii s-au grăbit să îi ia apărarea, pe motiv că abuzul de putere era, de fapt, al poliţiştilor care au tăbărit pe el după ce şi-au văzut colegul pocnit? Şi, după toate astea, vă mai întrebaţi de ce lucrurile merg cum merg în România?

* Numai că Boureanu nu este singurul care se crede mai presus de lege. Aceeaşi impresie o au toţi prietenii săi de la putere. Vă mai aduceţi aminte de Gabriel Oprea, ministrul care mergea cu coloană oficială până şi la toaletă? Că deh, interes naţional... S-a protestat atunci, fad, şi cam gata. Nimic nu s-a schimbat şi oameni ca Boureanu umblă liberi. E drept, de data asta Cristian Boureanu a primit cadou un dosar penal pentru ultraj. După ce s-a prefăcut că i se face rău, că vrea la spital, că, vezi Doamne, l-au asaltat poliţiştii. În vorbele lui Marian Godină, „Bravo, colegu’!”.

* Apropo, domnu’ Boureanu, citiţi constituţia, că acolo scrie că nimeni nu e mai presus de lege. Indiferent de partidul din care face parte...

Citit 4011 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2017 21:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.