Adio Mădălin, trăiască Victor

Adio Mădălin, trăiască Victor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Victor Slav tocmai a fost anunţat ca noul prezentator al emisiunii WowBiz, ceea ce înseamnă încă o lovitură dată Andreei Mantea, care nu reuşeşte să fie ea în prim-plan nici de data asta. Să vedeţi de acum scandaluri, poate chiar cu prezentatorul implicat, că doar are ceva experienţă. Nu o văd bine pe Andreea Mantea, dacă intră în colimatorul Biancăi Drăguşanu. Aşa că, grijă mare la vestimentaţie. 

* De altfel, Bianca Drăguşanu pare oarecum fericită că bărbatul ei are un loc de muncă. Atât de fericită încât deja i-a plănuit primul salariu. "Nu am niciun viciu, dar pantofi şi poşete îmi place să-mi cumpăr, deci din primul salariu...", a spus aceasta. Dragi prieteni ai lui Victor, dacă aveaţi planuri de bere din primul salariu, ghinion. Mai aveţi de aşteptat! 

* Partea bună este, însă, că nu va duce lipsă de subiecte Victor Slav. Numai dacă ne gândim că Dorian Popa şi iubita lui au fost surprinşi făcând sex pe plajă, tot iese de vreo săptămână de show. "Am fost surprins făcând dragoste. Eram pe plajă, eram acoperiţi cu prosoape, dar bănuiesc că se vedea ce facem", a povestit Dorian Popa. Na, Victore, să nu zici că  nu te ajutăm...

Citit 5007 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Iunie 2017 00:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.