Cât de sexy şi goală e nevastă-ta! Norocosule!

Cât de sexy şi goală e nevastă-ta! Norocosule!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Gelozie. Ştiţi bancul acela vechi: „Vasile, ai poze cu nevastă-ta goală?” - „Nu!” - „Şi nu cumperi?!”. Ei bine, ca bărbat trebuie să fie flatant să ai o soţie pe care toţi o admiră şi, vorba aia, o dezbracă din priviri. Nu c-ar mai avea mare lucru de dezbrăcat, dacă vorbim, de pildă, de Raluca Zenga, soţia lui Walter Zenga.

Invitată la “Dincolo de aparenţe”, pe Antena Stars, Raluca a fost întrebată dacă pozele îndrăzneţe postate pe reţelele de socializare l-au supărat vreodată pe titularul de contract. “Da, asta da, îmi mai zice: «Iar ai pus o poză sexy? Păi normal, ia uite de ce ai tu mai mulţi followers (urmăritori pe Instagram) decât mine! Păi dacă aveam şi eu aşa sâni, aşa picioare, aveam şi eu dublu!». Ne tachinăm pe tema asta, dar n-o spune niciodată cu răutate sau cu vreo restricţie. Doar zice: «Încă o poză în costum de baie? Pe ăsta când l-ai mai cumpărat?» sau «Cine ţi-a făcut poza asta?», a povestit, amuzată, Raluca.

E şi asta o chestie, să ai un partener suficient de inteligent încât să-ţi aprecieze frumuseţea, să-i lase şi pe alţii să se bucure de ea… evident, doar cu privirea! Sau, pe româneşte, să nu-ţi pună broboadă-n cap şi sac pe tine!

Citit 3585 ori Ultima modificare Luni, 03 Iulie 2017 17:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.