Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* După ce a luat cu suspendare pentru un fleac de 114 milioane de euro delapidate, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a revenit la vechile obiceiuri. Nu vă gândiţi că vrea să candideze iar la primărie. A luat nişte domnişoare exotice, bronzate bine şi cu chef de dans, şi le-a scos în club, aşa cum îi şade bine oricărui om care scapă de hainele în dungi şi celule înghesuite.

* Sultanul de la malul mării, aşa cum a fost el numit de presă, a sărbătorit cum se cuvine decizia judecătorilor, şi a aruncat cu bani în stânga, în dreapta, ba chiar şi în decolteul fetelor care îl însoţeau. E drept, a fost nevoie de bani mulţi şi pentru ospătari, dar cui îi mai pasă? Din ăia 114 milioane de euro sigur a mai rămas nişte mărunţiş.

* Dar altceva voiam eu să întreb. Vă daţi seama ce faină e justiţia din România, dacă un om care fură 114 milioane de euro de la stat scapă cu patru ani cu suspendare, iar unii care fură o găină din curtea vecinului iau cinci ani cu executare? Adică, pardon, sejur la facultate...

Citit 725 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2017 17:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.