Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* După ce a luat cu suspendare pentru un fleac de 114 milioane de euro delapidate, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a revenit la vechile obiceiuri. Nu vă gândiţi că vrea să candideze iar la primărie. A luat nişte domnişoare exotice, bronzate bine şi cu chef de dans, şi le-a scos în club, aşa cum îi şade bine oricărui om care scapă de hainele în dungi şi celule înghesuite.

* Sultanul de la malul mării, aşa cum a fost el numit de presă, a sărbătorit cum se cuvine decizia judecătorilor, şi a aruncat cu bani în stânga, în dreapta, ba chiar şi în decolteul fetelor care îl însoţeau. E drept, a fost nevoie de bani mulţi şi pentru ospătari, dar cui îi mai pasă? Din ăia 114 milioane de euro sigur a mai rămas nişte mărunţiş.

* Dar altceva voiam eu să întreb. Vă daţi seama ce faină e justiţia din România, dacă un om care fură 114 milioane de euro de la stat scapă cu patru ani cu suspendare, iar unii care fură o găină din curtea vecinului iau cinci ani cu executare? Adică, pardon, sejur la facultate...

Citit 1364 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2017 17:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.