Cine e mai tare-n sâni?

Cine e mai tare-n sâni?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Bombă în showbiz, anunţă cu surle şi trâmbiţe băieţii de la Wowbiz. Cică Loredana Chivu şi iubita lui Dorian Popa, Claudia, au pus pe ele acelaşi model de costum de baie şi au început să se războiască în... sâni! Da, aţi citit bine! Fetele noastre s-au pus să se dueleze în cine le are mai mari şi mai ascuţite. Că la silicon sigur e egalitate. 

* Bre, dar cum o fi bătălia asta în sâni? Pe ce se dau puncte, că doar din poze nu poţi să îţi dai seama. Adică, dacă era pe jurizare, mai ziceam că se puncta textura, mărimea măsurată, bronzul, toate alea. Dar aşa? Păi, ia gândiţi-vă un pic. Cum ar fi ca Dorian Popa şi, să zicem, Leo de la Strehaia, să se dueleze şi ei. Şi, ca să păstrăm proporţiile, ar trebui tot în costum de baie. La cine are şoseta mai mare în chiloţi, adică. Ce naiba, şi David Beckham a purtat şosete în zonele alea, pentru efectul artistic. 

* Mă rog, cred că Leo de la Strehaia ar câştiga evident şi fără probleme. Că doar nu degeaba s-au războit trei femei pentru dragostea lui. Patru, dacă o numărăm şi pe nevastă-sa!        

Citit 2019 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2017 22:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.