Mante(au)a de glume proaste

Mante(au)a de glume proaste
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* După ce Victor Slav i-a turnat Andreei Mantea pudră de talc în păr înainte de emisiune, şi Andreea Bănică, acum jurată la "Bravo, ai stil", s-a decis să îi joace o farsă Andreei Mantea. Astfel, a fost pusă la cale operaţiunea "ceasul". Mantea a fost sunată de o aşa zisă reprezentantă a unei firme producătoare de ceasuri scumpe, firmă care voia să o aibă pe prezentatoare ca imagine. I-au şi trimis un exemplar, în valoare de 10.000 de euro, pe care au inscripţionat "Andreea, cea mai stilată vedetă". Ei bine, înainte de emisiune, Andreea Mantea şi-a scos ceasul, l-a lăsat la machiaj, şi puf... ceasul a dispărut. Deşi a vrut să vadă înregistrările, nu apărea nimeni care să fi luat ceasul. 

* Apoi, în timp ce Mantea se uita la "Bravo, ai stil", vede ceasul la gâtul Andreei Bănică. "Ce dragă, cum să fie pentru tine? Nu vezi că scrie: Andreea, cea mai stilată vedetă? Mai cunoşti vreo Andreea mai stilată ca mine?", i-a replicat Andreea Bănică colegei sale de trust. 

* Deh, măi Mantea, ai cam devenit mantaua de glume proaste a colegilor tăi. Eu zic să faci o plângere la boss-ul cel mare...        

Citit 3594 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iulie 2017 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.