Tupeu bărbătesc: cu nevasta şi amanta la plajă

Tupeu bărbătesc: cu nevasta şi amanta la plajă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cine l-a învineţit pe Nasty? Brigitte, titulara de (contr)act de căsnicie cu Ilie Năstase tocmai se răsfăţa cu un mesaj fesier pe plajă la Mamaia - că şi silicoanele pidosnice au nevoie de relaxare, nu-i aşa?! - când ghici cine trece ca o felină la doi paşi de nasul ei? Numita Cici, acuzată de relaţii extraconjugale cu tenismanul. Care tenisman era şi dânsul pe plajă, da’ îmbrăcat, ca să nu-l bată soarele! Scena, demnă de comediile romantice ieftine, am văzut-o la Cancan-urile României Tv. Nu ştiu dacă Năstase a remarcat sau nu prezenţa lui Cici şi a preferat să şadă cuminte la locul lui de frica nevricoasei consoarte, dar în câmpul vizual al lui Brigitte sigur n-a pătruns. Că altfel se lăsa cu manifestări violente, ca şi data trecută.

Că veni vorba de manifestări violente, tot n-am aflat de ce a apărut Ilie Năstase, pe micul ecran, cu două vânătăi în barbă. Presa tabloidă a speculat că Nasty şi-ar fi făcut nişte intervenţii estetice. Cred şi eu, mai ales dacă „estetician” e o nevastă furioasă şi înşelată…

Revenind la năbădăiosul cuplu, se pare că Brigitte a lăsat-o mai uşor cu divorţul. Mai ales după ce Ilie a postat pe Facebook mesajul: „Chiar nu vreau să te pierd”.

Citit 2186 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2017 17:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.