Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Da, ştiu, de regulă vorbim în rubrica asta despre femei aproape dezbrăcate, scandaluri între manelişti, emisiuni de genul "Mireasă pentru Fiul Meu" şi "Insula Ispitelor". Dar astăzi o să vorbim despre o tragicomedie, pentru că asta îmi pare să fie scandalul din ultima perioadă dintre SUA şi Coreea de Nord, umflat şi mai mult de doi lideri precum Kim Jong Un şi Donald Trump.
* Zeci de mii de nord-coreeni au participat la o adunare împotriva SUA, au anunţat televiziunile noastre. Greşit! Zeci de mii de nord-coreeni au fost adunaţi cu autocarele, mai ceva decât PSD-iştii la alegeri (glumă), şi au fost puşi să strige. Că aşa e în Coreea de Nord, dacă nu ştiaţi!
* Donald Trump, pe cealaltă parte, a anunţat că nord-coreenii vor fi întâmpinaţi cu foc şi furie, în cazul unui atac. Dar nu mai bine i-am pune noi pe Trump şi pe Kim într-o cuşcă, iar cine iese viu câştigă? Mă gândesc că nu s-ar mai vărsa atât sânge nevinovat. E drept, cei doi par a fi doar doi cocoşi care vor să fie ţinuţi de alţii ca să nu se bată. Că dacă s-ar întâlni, s-ar lua mai degrabă la pupat decât la pumni.        

Citit 665 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 August 2017 01:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.