Bătaie în ring, pentru dragoste eternă

Bătaie în ring, pentru dragoste eternă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* La "Gospodar fără pereche", am văzut, lunea trecută, cum Bogdan, luptătorul de K1 care vrea să facă sex, nu dragoste, şi-a dus cele două fete la piscină, la Iaşi. Numai că pisicile rele chiar zgârie rău, aşa că Bogdan a venit cu o idee năstruşnică. "Nu vreţi voi să vă luptaţi pentru mine în ring?", le-a spus acesta, pentru ca la interviul de după să completeze. "Să mor io dacă nu o iau de nevastă pe aia care câştigă!". Na, aşa idei...

* După atâtea oi mulse şi lapte transformat în brânză, a venit vremea ca fetele să meargă şi la sală cu Bogdănel, să îl vadă cum se antrenează. Şi au fost suficiente doar vreo două picioare ale luptătorului în sacul cu nisip ca Alina din Călăraşi să exclame "de acum mulgem oile fără comentarii!". Să facem dragostea rurală, zic! Nu de alta, dar mai bine mulgi o oaie decât să îngrijeşti o vânătaie.

* Apropo, cică, săptămâna viitoare, Bogdan va trebui să elimine o fată. Una e acolo de când a început emisiunea, iar una a venit de curând şi nu se mai poate opri din dat ochii peste cap. Ce-o să aleagă Bogdan? Una care vorbeşte şi care îl pune şi în dificultate uneori, sau pe una care tace, dar care te enervează cu privirea?

Citit 1961 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Noiembrie 2017 19:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.