Legea pumnului guvernează străzile din România

Legea pumnului guvernează străzile din România
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Deunăzi, un prieten îmi spunea că fusese şicanat în trafic de un şofer care voia să facă dreapta pe culoarea verde intermitent a semaforului. Întreaga întâmplare s-a lăsat cu cuvinte grele aruncate de acel şofer către acest prieten şi, la final, cu un picior bine plasat în aripa maşinii, fapt care s-a lăsat şi cu o plângere la poliţie.

În fine, nu despre asta vreau să vă vorbesc, ci despre un alt caz, petrecut în Bucureşti chiar în weekend. Cred că l-aţi văzut şi voi la ştiri pe bărbatul care, nervos fiind că nu este lăsat să treacă de către un alt participant la trafic, a reacţionat extrem de violent, a dat să intre în maşină peste celălalt şofer şi, la final, i-a spart parbrizul.

Pentru că, nu-i aşa, legea pumnului guvernează, iar Poliţia Română nu intervine decât cu remarci de genul "dar şi tu l-ai provocat, nu-i aşa?". Supravieţuieşte cel mai puternic, nu-i aşa? Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă în maşina cu parbrizul spart din Bucureşti s-ar fi aflat o mamă, şoferiţă începătoare, şi doi copii. Cum ar fi reacţionat opinia publică atunci?

Citit 2470 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2017 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.