Prea mult alcool nu duce la nimic bun

Prea mult alcool nu duce la nimic bun
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Aţi auzit ştirea cu vasluianul care a ajuns într-o curte din Marea Britanie, băut şi bătut, şi care, la spital, a declarat că nu îşi aduce aminte cum a ajuns acolo? Ehe, vă daţi seama ce petrecere de pomină avusese omul nostru cu o seară înainte? Sau, cine ştie, poate cu vreo săptămână înainte.

* Lăsând gluma la o parte, omul se pare că a plecat din oraşul natal pentru a-şi găsi de muncă în Marea Britanie, pentru că în România avea salariul prea mare şi a zis că, decât să plătească atâtea taxe la stat, mai bine munceşte în străinătate. "Era băiat bun, dar băutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea şi fără să fie bătut şi nu mă miră faptul că a ajuns în situaţia asta. La şpriţ era campion”, a povestit un vecin al bărbatului. Domnule vecin, îmi pare rău să vă informez, dar băiatul încă este campion.

* Şi, ca să vedeţi că ceva bun a ieşit, totuşi, din povestea asta, Mihai Danciu, bărbatul în cauză, va fi trimis acasă, cel mai probabil, de către autorităţile britanice, cu biletul de avion asigurat.

Citit 2922 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2017 19:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.