Pupezele de la Macea, aproape de bătaie cu îngheţată

Pupezele de la Macea, aproape de bătaie cu îngheţată
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* "Aş vrea să îţi prezint, Casian, cum va arăta viaţa noastră. Alături de servitoarea noastră", a spus Elena, moldoveanca aprigă aflată, până luni, în lupta pentru inima lui Casian, gospodarul de la Macea. Şi de acolo, a început cearta. Tânăra Andreea, de la Bucureşti, nu a mai suportat glumele făcute de fata din Moldova şi i-a lipit înghetaţa de corp. "Aşa bărbat eşti tu, Casian? Nu aplanezi conflictul?", a continuat moldoveanca. Bine, nici măceanul nu s-a abţinut. "Ăsta e comportament de doamnă?", a replicat acesta. E drept, nici nu a ales-o, aşa că toată tevatura asta nu şi-a avut rostul.

* Un alt lucru pe care l-am învăţat din emisiunea asta este că oamenii simpli nu îşi au locul aici. Mărin, gospodarul din vârful muntelui, a arătat şi lunea asta că e un om cu prea mult bun simţ pentru o astfel de emisiune. "Am crescut fără tată de la doi ani, şi a fost greu. Aşa că nu mă deranjează că Marcela are copii şi abia aştept să stea şi ei pe aici", a spus acesta. Băiat bun, cu suflet mare. Şi muncitor, chiar dacă pare cârciumar!

* Podul minciunilor nu s-a dărâmat. Slavă Domnului. Că Bogdan Năstase şi-a dus aleasa pe podul minciunilor din Sibiu şi i-a zis că o iubeşte. Dacă era minciună, pica podul. Aşa cică! Bine că nu s-a întâmplat nimic...

Citit 2446 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2017 17:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.