Concert cu trupa Altar, la Brăila

Concert cu trupa Altar, la Brăila

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pentru fanii trashului, un drum până la Brăila, pentru o întâlnire cu o trupă care a scris istorie în rockul românesc, e floare la ureche. Prin urmare, astăzi, 11 ianuarie, de la ora 21,00, în The Music Pub, sunteţi aşteptaţi la un concert live cu trupa Altar. Biletul costă 40 de lei.
Formată la începutul anului 1991, trupa Altar se anunţa încă de la primele apariţii live ca fiind cel mai prodigios grup thrash/metal/hardcore din România. Altar a împărţit scena cu nume gigantice ale rockului mondial, precum: Iron Maiden, Sepultura, Testament, Prodigy, Napalm Death, Kreator, Iggy Pop, Uriah Heep, Ian Gillan, Sick of It All, Exploited, Clowfinger, Him, Anathema, Cradle of Filth, Era, Ektomorf sau Amorphis.

Citit 774 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2019 17:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro