Cotimanis joacă la Galaţi

Cotimanis joacă la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Luni, 4 februarie, de la ora 19,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, vor urca pe scenă Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru şi Paula Chirilă, în piesa "Old Love". O ”Iubire veche” îi leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcţionar Bud Mitchell şi pe soţia patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice şi discuţii presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcţii afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligaţiile de familie, ea văduvă, el divorţat.

Citit 1108 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2019 17:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro