Două trupe gălăţene, în concert

Două trupe gălăţene, în concert

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"55 Pub" găzduieşte, astăzi, 8 februarie, de la ora 20,00, concertul a două trupe locale tinere şi pline de ambiţie.
Huldra este o formaţie înfiinţată la mijlocul anului trecut, ce abordează mai multe subgenuri ale muzicii metal şi rock, de la Death, Black, Core şi înapoi la Pop-Punk. Cu o componenţă neobişnuită, cei şapte tineri vor oferi audienţei experienţa muzicii extreme, dar şi a unor melodii populare printre ascultătorii de rock.
Matze Crtze este o trupă formată din cinci membri care iubesc ceea ce fac şi o fac cu plăcere. Repertoriul lor conține piese clasice rock, dar şi Radio-Pop.
Suportul pentru artiştii aflaţi la început de drum este 10 lei.

Citit 1073 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 17:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro