Mary Poppins călătoreşte

Mary Poppins călătoreşte

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Găsiți o linguriță de zahăr şi totul va fi o petrecere!", spune un celebru personaj, care va poposi şi la Galaţi, pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor, astăzi, 7 martie, de la orele 17,00 şi 19,00, în cele două reprezentaţii ale spectacolului "Mary Poppins călătoreşte". Pe scenă vor urca copiii actori de la Teatrul de Copii pentru Copii, ghidaţi de profesioniştii de la Teatrul Muzical "Şapte". Durata spectacolului este de 70 minute, iar preţul unui bilet este 15 lei. Copiii care vor prezenta la intrare o carte cu "Mary Poppins" vor intra pe gratis.

Citit 956 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2019 14:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro