Teatru de improvizaţie pentru copii

Teatru de improvizaţie pentru copii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Trupa de teatru de improvizaţie pentru copii Littleimpro se va afla la Ateneul din Tecuci, duminică, 24 februarie, începând cu ora 11,00. Carmen Lopăzan, Claudiu Dudu Maier, Alecsandra Timofte, Dragoş Muscalu şi Marian Hâncu promit că, timp de o oră, "toţi cei prezenţi în sală, copii şi adulţi, deopotrivă, nu vor avea timp să răsufle". Tuturor li se vor pune la încercare viteza de reacţie, spontaneitatea şi creativitatea: "Pornind de la sugestiile voastre, alături de voi, vom crea, pe loc, poveşti, scene în limbi străine inventate şi cântece", mai spun actorii de la Littleimpro. Aceştia  susţin că vârsta spectatorilor pe care-i aşteaptă este între şase şi 80 de ani, pentru cei mari existând un moment special - "Proba Adultului'', pentru părinţi, bunici, mătuşi.

Citit 392 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 19:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro