Pavel Stratan, la Galaţi

Pavel Stratan, la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pavel Stratan revine la Galaţi, cu un concert, la Gossip, joi, 13 iunie, de la ora 21,00. Pavel Stratan este un cântăreţ şi textier de muzică folk-pop din Republica Moldova, iar muzica pe care o face nu poate fi încadrată într-un singur stil. Nu se ştie exact cât la sută este inspiraţie şi cât la sută reprezintă muzică originală. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care Pavel Stratan o aduce pe piaţă. Se remarcă crâmpeie din folk, dar şi din motivele tradiţionale.
Preţul unui bilet este 40 de lei.

Citit 377 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2019 19:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro