Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Alexandra Ușurelu, o voce specială, care a cucerit o largă categorie de public din România, revine în concert la Galaţi, duminică, 14 iulie. Artista îi invită pe gălăţeni la Gossip Cafe, la o întâlnire de suflet, în care vor putea asculta live melodii de pe mult-aşteptatul nou album al său, dar şi alte şlagăre cunoscute ale acesteia. Alexandra Uşurelu cucereşte de fiecare dată prin candoare, simplitate şi emoţie, vocea şi personalitatea sa trasând conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat. Costul unui bilet este de 50 de lei.

Citit 775 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 21:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro