Marius Mihalache şi un concert-fenomen

Marius Mihalache şi un concert-fenomen
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Marius Mihalache, muzicianul care a reușit să îi confere țambalului valențe, subtilități și rezonanțe incredibile, aduce concertul-fenomen "Săftiţa" la Galați, pe 13 martie, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, de la ora 19,00.
Recompensat cu Premiul Special al Senatului UNITER în 2019, "Săftiţa" este un proiect pop-folk cu identitate românească, cu instrumente românești, inspirat din poveștile poporului român.
Spectacolul este susținut împreună cu „Marius Mihalache Band”: Arabela Nicolau - voce; Marius Gagiu (Mandela) - flaut, caval; Nicu Băran - bass; Lucian Maxim - tobe.
Cariera și afirmarea lui Marius Mihalache confirmă încă o dată faptul că talentul nu cunoaște vârstă şi nici granițe. La 10 ani, el a câștigat primul său premiu, la Atena, în Grecia, iar la 17 ani a interpretat la țambal Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert și Mozart, la Scala din Milano. Urmează întâlnirea cu acela care îi va fi mentor, renumitul artist american Chick Corea, și i s-a oferit ocazia de a cânta în deschiderea unor concerte ale acestuia. Înregistrează apoi alături de Gloria Gaynor și Nina Simone. De asemenea, are o serie de colaborări cu Ovidiu Lipan Țăndărică, Steve Vai şi Kitaro, precum și alți artiști cunoscuți pe plan internațional.
Prețurile biletelor sunt de 105 lei la categoria I și 52,50 de lei la categoria a II-a. Biletele pot fi achiziționate de pe http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Citit 2598 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2020 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.