Tabără de creaţie în aer liber pentru copii

Tabără de creaţie în aer liber pentru copii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Centrul Cultural "Dunărea de Jos" organizează o tabără de creație în domeniul artei populare, pentru copii cu vârste cuprinse între 8-14 ani, la Muzeul Satului „Petru Caraman” din Pădurea Gârboavele.

În trei serii, între 12 și 27 aprilie, copii din școlile din municipiu și din județul Galați, cu rezultate bune la învățătură, vor experimenta câteva dintre meșteșugurile populare îndrumați de specialiști din cadrul instituției noastre sau de meșteri populari: olărit, cusături tradiționale, confecționare măști, lucru la război de țesut miniatural, împletituri artizanale din fire și fibre naturale, dans popular, pictură pe ouă cu motive tradiționale.

Pe parcursul taberei, copiii vor vizita Muzeul Satului și vor afla informații despre personalități gălățene din domeniul etnografiei și folclorului. 

Profitând de vacanța prelungită, Centrul Cultural „Dunărea de Jos” vine astfel către cei mici cu activități în aer liber, în atmosfera satului de altădată, cu respectarea distanțării impuse în această perioadă.

Citit 3152 ori Ultima modificare Joi, 08 Aprilie 2021 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.