Mircea Vintilă, Emeric Imre şi Ducu Bertzi vin la „Folk la Dunăre”

Mircea Vintilă, Emeric Imre şi Ducu Bertzi vin la „Folk la Dunăre”
Sursa foto-afiș, Facebook/Folk la Dunăre Festival
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Festivalul "Folk la Dunăre", ajuns la cea de-a VII-a ediție, se va desfăşura în perioada 10-12 septembrie, de la ora 19,30, în Grădina de vară "Leonard", care va deveni spaţiul de artă folk timp de trei zile pentru artişti consacraţi ai genului, precum Mircea Vintilă, Emeric Imre sau Ducu Bertzi.

Pe 10 septembrie, vor concerta Raul Cârstea, Marius Bațu și Mircea Vintilă, urmați în a doua zi de festival, pe 11 septembrie, de Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, trupa Ecoul (Magda Pușkaș și Sorina Bloj) și Emeric Imre & Marius Roje. Ultima zi de festival, 12 septembrie, îi aduce în faţa publicului pe artiştii Adrian Ivanițchi, Florin Săsărman și Ducu Bertzi, care vor încheia festivalul din acest an.

Prețul biletului întreg este de 32,4 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei. Abonamentul pentru cele trei zile de festival costă 64,8 lei. Biletele pot fi achiziționate online accesând linkul https://www.blt.ro/folk-la-dunare-editia-vii.html sau de la casieria teatrului (0236.465.599).

Citit 1350 ori Ultima modificare Vineri, 03 Septembrie 2021 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.