O comedie muzicală marca Paul Buţa

O comedie muzicală marca Paul Buţa
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați vă propune pentru duminică, 9 ianuarie, începând cu ora 18,00, comedia muzicală "Pe veci... dar nu cu tine!", o adaptare după comedia "Scaiul", de Georges Feydeau.

Spectacolul este montat în regia lui Paul Buța, iar ideile scenografice sunt puse în scenă de Ionuț Mitrofan. Din distribuție fac parte actorii: Florentina Andronic, Alexandru Tatu, Paul Buța, Costel Donose, Mariana Pisică, Adina Lazăr, Andrei Ardeleanu, Viorica Mărăndici, Anton Mihail. La pian va interpreta maestrul Nicolae Mantu.

Bilete pentru „Leonard”, disponibile și la mall (detalii)

Citit 540 ori Ultima modificare Vineri, 07 Ianuarie 2022 17:01

1 comentariu

 • postat de Dezamagitu
  Vineri, 14 Ianuarie 2022 09:59
  5.13.143.***
  O susanea de doi lei….dispret la adresa publicului…dezamagiri domnule Nita, o data uns director, sa vazut o schimbare, dar iu ultima perioada, inexistent, sau numai vechituri, ca sa nu mai vorbim , ca avand slngura gradina din oras, vara, cu putina preocupare, s ar putea face multe pentru galateni, dar toata vara gradina a stat pustie, pacat de asa un spatiu, singurul de alt fel, zacand abandonat…cat despre “preocuparile ““primariei, de a se recupera gradina , cred ca trebue sa maitreaca inca 30 de ani…pestele de la cap se strica….nu trebue sa ne mai mire…
  1
  0
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro