Întâlnire cu "Albă ca Zăpada"

Întâlnire cu "Albă ca Zăpada"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Albă ca Zăpada" este una dintre cele mai cunoscute poveşti din toate timpurile. Duminică, 6 decembrie, începând cu ora 10,30, aveţi întâlnire cu personajele ei la Teatrul "Gulliver".

În viziunea celebrului cuplu Cristian şi Cristina Pepino, spectacolul îmbină clasicul cu modernul, combinând jocul actorilor cu păpuşile, pe muzica lui Dan Bălan. Intrarea este liberă, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Copiii interacţionează cu actorii, manifestându-şi dezaprobarea pentru gesturile maşterei şi simpatia pentru Albă ca Zăpada. Adulţii zâmbesc, lăsându-se prinşi de lupta dintre prospeţimea şi candoarea, tinereţii versus amărăciunea lipsită de resemnare a frumuseţii apuse, care nu mai primeşte răspunsul dorit de la oglinda fermecată.

Basmul repovestit reuşeşte performanţa de-a se transforma într-un spectacol care se numără printre preferinţele publicului. Din distribuţie fac parte Elena Marin, Gina Geru, Ramona Păuc, Eduard Şişu, Marian Sterian şi Mircea Vâjâianu.

Preţul unui bilet este de 18,9 lei pentru adulţi, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 10 lei.

„O noapte furtunoasă” sau „Numărul 9”, prima comedie a lui Ion Luca Caragiale, a avut premiera pe 18 ianuarie 1879, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în lectura publică a autorului. De atunci, a fost montată în nenumărate variante, iar personajele, după cum spunea Titu Maiorescu într-un studiu intitulat „Comediile d-lui I. L. Caragiale”, „toate merită să fie cunoscute şi…lăudate, toate fără excepţie”. De aceea ne-am gândit să o închipuim scenic într-un mod inedit, care sperăm să fie pe placul dvs. Dacă v-am trezit curiozitatea, vă aşteptăm cu drag la teatru, la ora 19,00.

Citit 13083 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2015 11:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.