Lansare de album Omu Gnom

Lansare de album Omu Gnom
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rapperul Omu Gnom revine în Galaţi după trei ani, pentru a-şi lansa noul album, în Place Pub, astăzi, 12 februarie, începând cu ora 22,00. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Membru fondator al trupelor Raparta, Ateliere de creaţie şi Măcel Mai Chill, Omu Gnom este unul din artiştii reprezentativi ai undergroundului românesc. Cu o experienţă în arta de a scrie de 15 ani şi ca beatmaker de aproape toţi atâţia ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet, cu un mesaj puternic.

În anul 2011, apare „Ai grijă să n-ai griji”, primul material solo al artistului, un album care s-a bucurat de mult succes, devenind un clasic. La o lună distanţă apare „Nu uita să nu uiţi”, un album cu multe colaborări importante şi comandă în original pe site.

Anul 2015 l-a găsit pe artist lucrând de zor la al doilea album, "Ateliere de creaţie - Ore suplimentare", „un album clasic ca un taxi într-o zi de vară”, cum însuşi artistul recunoaşte. În luna mai, pe 15, de ziua lui, Omu Gnom lansează un album cu un titlu greu de pronunţat dar cu un conţinut mai mult decât potrivit: "!?". Este un album care reprezintă o evoluţie artistică şi în acelaşi timp o revenire către stilul clasic.

Invitaţii speciali ai serii de astăzi sunt Hawk, Serbanesku şi LeDo&ATM.

Citit 1250 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.