MODERN MOVIE FESTIVAL/ Cătălin Mitulescu aduce TRAFIC la Galaţi

MODERN MOVIE FESTIVAL/ Cătălin Mitulescu aduce TRAFIC la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O întâlnire cu un regizor de Cannes în carne şi oase - despre Cătălin Mitulescu este vorba - se oferă publicului cinefil sâmbătă, 30 iulie, de la ora 17,00, cu intrare liberă la prezentarea filmului său de scurt metraj "Trafic", câştigător în 2004 al premiului Palme d'Or la Cannes. Întâlnirea cu acest cunoscut regizor din tânăra generaţie va avea loc la Centrul Cultural "Dunărea de Jos", în Salonul Artelor - la mansardă, în faţa unui mare ecran de proiecţie.

Cu această ocazie, în cadrul  unei conferinţe de presă, apreciatul regizor  (şi scenarist la două filme premiate cu "Ursul de Aur" la Berlin, dar şi producător) va avea ocazia să răspundă curiozităţii celor prezenţi, înainte ca, în aceeaşi seară, să aibă loc, în cadrul festivalului de film, proiecţia lung-metrajului său "Loverboy".

Seara de duminică, 31 iulie, ne va da ocazia întâlnirii cu un alt lung metraj artistic despre care se vorbeşte frumos, semnat de acelaşi autor: „Dincolo de calea ferată”.

Proiecţiile de sâmbătă şi de duminică, de la ora 21,00, ca şi celelalte proiecţii din cadrul  "Modern Movie Festival", se vor desfăşura pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, cu intrare liberă.

La întâlnirea de sâmbătă cu Cătălin Mitulescu şi filmul său premiat va fi proiectat şi se va discuta şi despre un alt film artistic de scurt metraj intrat în selecţia finală la Cannes: „4:15 p.m., Sfârşitul lumii”, de Virgina Sarga şi Cătălin Rotaru - un film surprinzător.

Citit 1687 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.