Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

"Sfânta treime a stand-upului românesc” revine luni, 29 august, începând cu ora 21,00, în „Grădina de Vară” a Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Consideraţi veterani ai genului, Teo, Vio şi Costel au contribuit, timp de 13 ani, la dezvoltarea stand-upului românesc. Au început în 2003, la Cafe Deko şi, iniţial, au fost cunoscuţi publicului sub numele de Trupa Deko.

Teo, pe numele real Claudiu Teohari, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de stand-up comedy din România. Are o experienţă remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole şi turnee în ţară, maratoane şi colaborări cu mai mulţi comedianţi din străinătate.

Vio, pe numele său de Viorel Dragu, face stand-up din 2004, la Cafe Deko, pe vremea în care nu exista seara amatorilor, pe motiv că nimeni nu era profesionist. A fost inspirat să facă spectacole de comedie atât de comedianţii din străinătate, cât şi de băieţii care au început să ţină primele show-uri în clădirea Teatrului Naţional. De asemenea, Vio a făcut parte din distribuţia lungmetrajului "WebSiteStory". Din anul 2009, a deschis Club 99, împreună de Teo şi Costel.

Costel, pe numele său Costel Bojog, este din Bacău şi face stand-up de mai bine de un deceniu, alături de colegii săi de la fosta trupă Deko. Costel este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică. Publicul îl poate urmări atât la show-urile de stand-up şi improvizaţie din Club 99, cât şi în filme ca "Amintiri din epoca de aur" sau "WebSiteStory".

Comedianţii au susţinut şi la sfârşitul lunii mai a acestui an un show la Galaţi.

Preţul unui bilet este de 40 de lei, însă studenţii beneficiază de o reducere până la 30 de lei. Biletele se vând la casieria Teatrului Muzical, între orele 10,00 şi 16,00.

Citit 1452 ori Ultima modificare Vineri, 26 August 2016 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.