Alexandra Uşurelu cântă la Galaţi

Alexandra Uşurelu cântă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alexandra Uşurelu, tânăra de 27 de ani cu o poveste muzicală de succes, care a readus în ultimii ani bunul simţ pe scenele sălilor de spectacol din România prin producţiile sale surprinzătoare, vine să concerteze la Galaţi, pe 12 august, în cadrul seriei "The Acoustic Yard", din Grădina de vară a Teatrului Muzical "Nae Leonard".

Fără artificii şi fără acţiuni agresive de promovare, Alexandra a reuşit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă şi fantomatică speranţă a artiştilor: a reuşit să câştige simpatia unui public larg, dar cu gusturi fine.

Alexandra a debutat în 2011, pe scena Teatrului "Odeon", şi se bucură de o carieră înfloritoare, având deja trei concerte cu casa închisă în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti şi trei nominalizări la Premiile Muzicale Radio România, pentru albumul său de debut, "La capătul lumii". Ea s-a făcut remarcată în peste 350 de concerte în ultimii trei ani, vocea şi personalitatea sa aducându-i un loc privilegiat în lumea muzicii româneşti.

Pe scena de la Galaţi, aceasta va fi acompaniată de bandul său şi de flautista Cristina Răducan.

Dacă doriţi să vă bucuraţi de o seară de muzică bună, trebuie să ştiţi că spectacolul va începe la ora 19,00, iar biletele le puteţi găsi în avans, la preţul de 40 de lei, pe iaBilet.ro. Acestea pot fi cumpărate şi de la casa de bilete a teatrului, în ziua concertului, dar la preţul de 50 de lei.

Citit 6001 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2017 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.