Din 15 iunie, program normal la Oficiul de Cadastru

Din 15 iunie, program normal la Oficiul de Cadastru
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, începând de luni, 15 iunie, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Galați va relua activitatea de relații cu publicul.

Astfel, ghișeele din cadrul BCPI Galați, BCPI Tecuci, BCPI Liești și BRP Târgu - Bujor vor funcționa de luni până joi între orele 8,30 și 14,00 și vineri de la 8,30 la 13,00 ca și program de înregistrare pentru public, urmând ca eliberarea actelor să se desfășoare de luni până joi, în intervalul orar 11,00 – 16,00, iar vineri de la 9,30 la 13,00.

Persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici și celelalte categorii de persoane care au acces, pe bază de user și parolă, la sistemele informatice ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) vor continua să utilizeze aceste servicii on-line.

Totodată, conducerea OCPI Galați va programa și susține audiențe în regim normal, începând cu data de 15 iunie 2020.

Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise, în continuare, prin corespondență, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poștă, se mai arată în comunicatul OCPI Galați.

Pentru a AFLA mai multe informații UTILE, CLICK AICI

Citit 2759 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 18:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.