Traficul şi transportul public, date peste cap! Intersecţie închisă timp de opt ore

Traficul şi transportul public, date peste cap! Intersecţie închisă timp de opt ore
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că, în vederea executării în regim de urgență a lucrărilor pentru remedierea accidentului de teren din intersecția strada Brăilei cu bulevardul George Coșbuc și strada Regiment 11 Siret, vineri, 10 martie 2023, între orele 10,00 și 18,00, această intersecție va fi închisă traficului rutier pe direcția nord – sud.

Lucrările vizează aducerea la starea inițială a carosabilului, respectiv frezare și asfaltare.

Astfel, traficul rutier în intersecția strada Brăilei cu bulevardul George Coșbuc și strada Regiment 11 Siret se va desfășura după cum urmează:

  - strada Brăilei: se va circula doar pe direcția de mers înainte sau la dreapta;

  - bulevardul George Coșbuc: se va circula doar pe direcția de mers la dreapta;

  - strada Regiment 11 Siret: se va circula doar pe direcția de mers la dreapta.

 Iată şi rutele ocolitoare recomandate!

Pe axa nord – sud:

 - bulevardul George Coșbuc – strada Mihail Kogălniceanu – strada Gheorghe Doja – bulevardul Siderurgiștilor; - Inelul de Rocadă;

 - bulevardul George Coșbuc – strada Mihail Kogălniceanu – strada Constructorilor – strada Brăilei;

 - bulevardul George Coșbuc – strada Mihail Kogălniceanu – strada G-ral Al. Cernat – strada Brăilei.

Pe axa sud – nord:

 - strada Regiment 11 Siret (zona Complex Țiglina 1 – Cinema VIP) – strada Brăilei – bulevardul Siderurgiștilor – strada Gheorghe Doja - strada Mihail Kogălnicenu – bulevardul George Coșbuc;

  - strada Regiment 11 Siret (zona Complex Țiglina 1 – Cinema VIP) – strada Brăilei – strada Constructorilor – strada Mihail Kogălnicenu – bulevardul George Coșbuc;

  - strada Regiment 11 Siret (zona Palatul de Justiție) – strada Brăilei – strada G-ral Al. Cernat – strada Mihail Kogălnicenu – bulevardul George Coșbuc.

 Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

 Și în ceea ce privește transportul public vor fi o serie de modificări.

 Trasee care tranzitează strada Reg. 11 Siret – 10 (Micro 19 – Damen) și 20 (Complex Siret – Gara CFR):

- ambele trasee vor tranzita strada Regiment 11 Siret doar pe sensul de deplasare Țiglina I – Romtelecom;

- stațiile Tribunal, Bloc E6 (spre Complex Francezi), Complex Francezi (spre Orășelul Copiilor) și Orășelul Copiilor (spre strada Brăilei) vor fi suspendate.

 Trasee care tranzitează bulevardul George Coșbuc – 23, 24 și 34:

 Traseul 23 (Shopping City – Auchan)

 - pe relația Shopping City – Auchan nu este afectat;

 - pe relația Auchan – Shopping City va fi deviat pe bulevardul Siderurgiștilor – strada Gh. Doja – bulevardul George Coșbuc.

 Traseul 24 (Shopping City – Damen)

 - pe relația Damen – Shopping City nu este afectat;

 - pe relația Shopping City – Damen va circula deviat pe strada Gh. Doja – bulevardul Siderurgiștilor – Inelul de Rocadă – strada Brăilei.

 Traseul 34 (Micro 13B – INTFOR)

 - pe relația INTFOR – Micro 13B nu este afectat;

 - pe relația Micro 13B – INTFOR va circula deviat pe strada Gh. Doja – bulevardul Siderurgiștilor – Inelul de Rocadă – strada Brăilei.

 

 

Citit 4178 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Martie 2023 07:51

6 comentarii

  • postat de Cosmin
    Duminică, 12 Martie 2023 07:35
    5.13.151.***
    Prin septembrie eram într-o delegație în municipiul Cluj-Napoca. Lângă hotelul unde aveam cazarea, un tronson de stradă de cca 200 m, la ora 22 a fost închis și până dimineață la 6 era complet asfaltată. Impecabil.
    Voi, bugetarii decidenți din primărie, gras plătiți din taxele și impozitele gălățenilor, mai căscați ochii și prin alte orașe din țară și aplicați exemplele de bune practici ale altor edili.
    0
    0
  • postat de dan
    Vineri, 10 Martie 2023 10:52
    89.120.230.***
    stimate D-le Adrian,se vede ca nu sunteti galatean si nu cunoasteti orasul si obiceiurile locuitorilor lui,altfel ati sti ca aceasta intersectie este situata la mare distanta de orice bloc de locuinte,M-urile,I-ul,iar A-ul e mai mult spatiu de firme!Cat despre circulatia din acea zona ,se vede ca nu treceti pe acolo la ora8.14,15,16,si 18, altfel ati vedea ca mare parte din cei care vin pe faleza au drum prin aceasta intersectie pe directia Cosbuc,sau Tiglina3,in asa fel incat la aceste ore ca sa treci prin intersectie iti ia cel putin 15min,dar cu intersectia sugrumata va fi cel putin dublu.Iar ca loc de promenada,preferata in week-end e Faleza stimabile!
    0
    0
  • postat de Adrian
    Vineri, 10 Martie 2023 09:14
    80.32.118.***
    Dane, daca lucrarea se facea noaptea, criticai ca deranjeaza pe cei ce traiesc in zona si saracii oameni nu s-au putut odihni din cauza zgomotelor.
    Daca se face la sfarsit de saptamana, erau aceleasi critici ca tocmai acum s-au gasit si astia sa munceasca, deranjand pe cei ce vor sa iasa la plimbare.
    Daca lucrarea ar fi durat mai mult de o zi, deja era un haos si "Cand mai termina si astia lucrearea?"
    Oare cum este mai bine? Indiferent de cum s-ar lucra, ca-i ziua, noaptea sau la sfarsit de saptamana, la fel de nemultumiti vom fi.
    Exista o vorba, "nu ploua pe gustul tuturor"
    0
    0
  • postat de Trebuie eliminat cauza, nu efectul
    Vineri, 10 Martie 2023 09:06
    109.166.129.***
    Vom avea ,,accidente de teren'' în neștire dacă nu se elimină cauza tasărilor de teren, cauze ce urmăresc zone în care evacuarea apei pluvială-ploi și menajeră prin conducte nu este pusă la punct, scăparea apei din aceste conducte determinând înmuierea loessului și de aici, tasări de teren. Mai este o problemă a tasărilor de teren, pierderea imensă de apă potabilă prin țevile de alimentare, în procent de 45%, aproape jumătate din apa potabilă furnizată spre consumatori, apă pierdută în pământ-loess. Poate s-a remediat cât de cât situația până azi, statistica fiind din 2019, dar puteți afla mai multe tastând ,, Apă canal pierde apă în valoare de 8 milioane de euro pe an''
    0
    0
  • postat de mirel
    Vineri, 10 Martie 2023 07:46
    136.255.134.***
    accidente de teren nerezolvate :
    1.strada brailei zona kaufland parc closca reparat acum 3 saptamani si zona este in continuare neasfaltata
    2.tasare vizibila si accesntuata str brailei tig1 magazin orange ?
    3.tasare trecerea la nivel cu liniile de tramvai tig 3
    4. lucarea executata saptamana de rovis tig3 neasfaltata (lasam sa se taseze sub turismele care isi rup directia si anvelopele)
    pentru toate este o singura explicatie ....ca dl primar nu circula prin oras si nu este la curent cu adevaratele probleme ale cetatenilor ?!
    care peste un an vor uita de toate ...mizerie, ecosal, garaje , betoane, parcari , cimitire neingrijite, etc etc si-l vor vota iar primar , sau pe inlocuitorul din partid-- maine poimaine pucheanu deputat/senator m-am plictisit de primarie, vreau ceva mai greu
    0
    0
  • postat de dan
    Vineri, 10 Martie 2023 06:59
    89.120.230.***
    traficul acolo va fi infernal,mai ales ca e zi de lucru si vinerea!in toate tarile civilizate genul acestea de lucrari se fac noaptea sau in week-end!la noi nu se poate ,pentru ca nu exista respect fata de locuitorii acestui oras din partea celor care administreaza acest oras!ar trebui sa le aduca cineva aminte ca ziua are 24 de ore,iar cei care lucreaza in economia reala stiu ca daca este necesar pot sa lucreza si schimbul 3,fara sa le cada nimic!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.