Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vremea va fi, în general, frumoasă pe parcursul următoarelor două săptămâni (20 martie - 2 aprilie), cu temperaturi diurne, în general, peste mediile perioadei, în timp ce probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată spre finalul acestei luni, se arată în prognoza de specialitate, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În Moldova, în primele zile ale intervalului, media temperaturilor maxime va fi de 14-15 grade, apoi va urma o încălzire semnificativă, iar în intervalul 23-25 martie se vor atinge valori de 20-22 de grade, ce vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie.

Începând din 26 martie, sunt prognozate valori termice diurne mai scăzute, respectiv o medie ce va fi cuprinsă între 12 şi 16 grade. Media regională a temperaturilor minime se va situa între 4 şi 8 grade, însă spre finalul lunii martie (30 şi 31 martie) şi la începutul lunii aprilie, dimineţile vor fi mai reci, cu medii ale temperaturii de 1-2 grade.

Se vor semnala precipitaţii, în zilele de 21 şi 22 martie, dar cu o probabilitate destul de ridicată şi în perioada 26-30 martie, când va ploua pe arii mai extinse.

Citit 487 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2023 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.