Întrerupere forțată a gazelor în municipiul Galați

Întrerupere forțată a gazelor în municipiul Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Compania Distrigaz Sud Rețele a transmis, printr-un comunicat de presă remis redacției noastre, precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în municipiul Galați care s-a produs astăzi, 24 mai.

„Ca urmare a unei intervenții, efectuată de o altă companie deținătoare de utilități, asupra unui obiectiv aferent sistemului de distribuție al gazelor naturale din Municipiul Galați, pe Strada Ștefan cel Mare nr. 6 la intersecția cu Bulevardul George Coșbuc, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 24 mai 2023, începând cu ora 15:15 pentru cca. 290 de clienți casnici și 10 clienți non-casnici. Străzile afectate de această întrerupere neplanificată sunt: Borzești, Cerului, Crângului, Dumbrava Roșie, Gerului, Rășinari, Traian, Tunelului și Vânători.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a acestor clienți se va efectua după remedierea defectului, în cursul zilei de astăzi, 24 mai, până la orele 20:00.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, se afirmă în comunicatul Distrigaz Sud Rețele.

 

Citit 4255 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2023 10:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.