Noile grătare Weber pe gaz te surpind cu un festin culinar al preparatelor gătite perfect!

Noile grătare Weber pe gaz te surpind cu un festin culinar al preparatelor gătite perfect!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Când vorbim despre gama de grătare premium pe gaz marca Weber și nu numai, oferta PEFOC este una dintre cele mai vaste de pe piața gătitului în aer liber și indoor. Așadar, vă propunem o mulțime de grill-uri ideale pentru picnicuri în familie, grill-uri pentru terasă, modele de grătar electric Weber cu tehnologie iPulse, grătare pe gaz Spirit, gratar electric cu capac sau alte dispozitive concepute pentru bucătarii profesioniști sau amatori. Du experiența gătitului la un alt nivel cu ajutorul dispozitivelor ce ofera un standard nemaiîntâlnit de calitate și inovatie, la prețuri accesibile și transport asigurat pe întreg teritoriul țării!

Cu noile grătare Weber pe gaz pregătește-te pentru preparate suculente și delicioase. Așadar, alege modelul ideal pentru tine și familia ta, din selecția deosebită de grătare pe gaz, disponibile în oferta PEFOC!

Grătarul pe gaz WEBER Q1000

Fă cunoștință cu modelul de grătar pe gaz Weber Q1000! Acesta este cel mai mic grătar mobil cu gaz din gamă, dar care te va surprinde cu funcționalitățile la fel de ridicate ca în cazul modelelor de dimesniuni mai mari. Formatul și greutatea sa, dar și modul de funcționare cu cartuș de gaz sau adaptat la butelie de gaz, îl transformă într-un dispozitiv ideal pentru concedii, drumeții sau alte tipuri de evenimente restrânse în familie!

Grătarul pe gaz WEBER Q2000

Versiunea mai mare a modelului Q1000, acest gratar pe gaz Weber Q2000, poate atinge temperaturi extrem de ridicate, structura grill-ului fiind compusă din 2 piese porțelanate ce contribuie la eficiența ridicată și utilizarea confortabilă. De asemenea, căldura este reținută și redată în mod uniform pe întreaga suprafață a alimentelor, atunci când este utilizat cu capacul închis.

Grătarul pe gaz SPIRIT CLASSIC E-210

Făcând parte din familia grătarelor pe gaz din noua generație, modelul Spirit Classic E-210 este un veritabil arzător cu flacără continuă și o mulțime de dotări suplimentare! Este prevăzut cu 2 arzătoare cu posibilitate de reglare individuală și fără trepte, astfel, acest dispozitiv poate funcționa și ca un cuptor exterior cu funcție de circulare a aerului, putând fi accesorizat cu o butelie de gaz de 5 kg! Prezintă mese laterale rabatabile care facilitează utilizarea, putând fi amplasat cu ușurință, pe balcon sau terasă - sistemul de aprindere Crossover egalând potențialul oricărui maestru în tainele gătitului pe grill.

Grătarul pe gaz portabil Weber GO-ANYWHERE

PEFOC îți oferă și o variantă perfect portabilă de grătar pe gaz și anume, modelul Weber Go-Anywhere, ideal pentru camping sau picnic. Acesta funcționează pe bază de cartuș cu gaz de 445 gr, asigurând o autonomie de pâna la 5 ore de funcționare continuă! Propune un mod facil de transport, de manevrat sau utilizat, fiind ideal pentru momentele în care îți dorești să te bucuri de preparate delicioase în aer liber, departe de agitația orașului.

Așadar, dacă ești în căutarea unui grătar la un preț avantajos ce poate fi utilizat cu ușurință și într-un mod sigur, pe lângă gama de grill-uri profesionale Weber pe gaz, accesând www.pefoc.ro vei descoperi și alte opțiuni cu proprietăți inovative!

Poți alege dintr-o largă varietate de grătare electrice, grătare pe gaz sau pe cărbuni, grătare economice, gratar cu plita sau cuptoare de grădină premium pentru prepararea pâinii de casă, cuptoare pentru pizza sau pentru alte preparate culinare pretabile gătitulul în cuptor.

Pregătește-te să fii surprins de un festin culinar cu mâncăruri care își păstrează aromele delicioase, comandând un produs de calitate superioară și cu transport asigurat pe întreg teritoriul României, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

(P)

Citit 554 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024 14:49