CONTACT Fundaţia de Sprijin a VÂRSTNICILOR Galaţi

CONTACT Fundaţia de Sprijin a VÂRSTNICILOR Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fundaţia de Sprijin a Vârstnicilor este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit. Obiectivele acestei fundaţii sunt dezvoltarea şi diversificarea serviciilor sociale pentru vârstnicii aflaţi în situaţie de risc social, resocializarea persoanelor în vârstă şi integrarea socială a persoanelor vârstnice excluse social.

Beneficiarii sunt persoanele de vârsta a treia fără suport material şi familial, cu venituri mici şi cu susţinători legali fără posibilităţi materiale şi persoane vârstnice cu venituri mici şi capacitate redusă de autoservire.

Prin intermediul acestei fundaţii vârstnicii au parte de consiliere şi informare, cazare în două centre a 42 de vârstnici, masă caldă, servicii medicale, socializare şi ameliorarea problemelor de sănătate.

Pentru ajutor puteţi contacta Fundaţia de Sprijin a Vârstnicilor la numărul de telefon 0236. 470. 040, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la sediu pe Strada Barboşi, nr.6.         

Citit 4793 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2015 02:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.