Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O broşură foarte utilă pentru PLĂȚILE către ANAF


Pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la secţiunea Asistenţă contribuabili/Legislaţie/Ghiduri curente, a fost publicată Broşura privind modalităţile de efectuare a plăţilor către ANAF. Documentul, foarte util, explică modul în care contribuabilii pot plăti impozitele, taxele, contribuţiile şi alte sume datorate bugetului general consolidat, prin numerar, virament bancar, prin mandat poştal, cu cardul bancar, online sau la casierii. Există şi poze explicative, acolo unde sunt necesare, care indică exact ce câmpuri trebuie completate pe un ordin de plată sau pe un mandat poştal, ori de unde poate fi obţinut numărul de evidenţă a plăţii. Pe scurt, o broşură binevenită, cu informaţii într-adevăr foarte utile.

La aceeaşi adresă de pe site-ul ANAF sunt publicate diverse ghiduri privind obligaţiile persoanelor fizice şi ale persoanelor juridice. Printre ele, ghidurile fiscale pentru contribuabilii care încasează venituri din activităţi comerciale, din profesii libere, din închirieri sau din arendă, dar şi pentru persoanele fizice care nu realizează venituri.

Citit 589 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2017 01:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.