Spectacol „terapeutic” la Teatrul Dramatic

Spectacol „terapeutic” la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” vă invită joi şi vineri la un spectacol de muzică şi poezie. Evenimentul este generat de prezenţa în Galaţi a lui Gheorghe Iovu, cunoscut creator de muzică terapeutică.

„Această muzică e izvorâtă din suflet, e cântată cu sufletul şi dăruită pentru suflet. Este un refugiu al nostru, al tuturor în care ne putem regăsi cu adevărat în fiecare zi. Prin acordurile ei ne ajută să ne descoperim sufletul – locul în care Dumnezeu a adunat cele mai frumoase daruri ce le-a avut pentru om”, se arată pe site-ul personal al artistului.

„Mi-ajunge să ştiu că şi numai o singură persoană este atinsă de vraja muzicii interpretate de mine…”, mai spune Gheorghe Iovu.

Spectacolul de la Galaţi va prilejui lansarea celui de-al nouălea album al artistului „Geneza”. Muzica sa va fi însoţită de un recital de versuri susţinut de actorul gălăţean Vlad Vasiliu.

„Voi recita poezie legată de muzica pe care o cântă Gheorghe Iovu. Încă nu am stabilit exact ce versuri vor fi, dar ştiu sigur că vom face împreună un spectacol de calitate”, a spus Vlad Vasiliu.

Concertele vor avea loc joi şi vineri, de la ora 18,30, la sala Teatrului Dramatic, iar biletele vor costa între 10 şi 12 lei.

Citit 613 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.