Cinci ani de viaţă

Cinci ani de viaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sănătate ziariştilor care, slujind Luminii, trimit lumină în toată casa de român * La mulţi ani” Ziarului Lumina!

Zilele acestea, cotidianul „Ziarul Lumina” şi suplimentul „Lumina de Duminică”, publicaţii editate de Patriarhia Ortodoxă Română”, au marcat în mod discret - fără mult zgomot - cinci ani de viaţă. Cinci ani de când  un grup de slujitori ai condeiului - între care se afla până mai ieri şi regretatul ziarist Florin Zamfirescu, acum trecut la Domnul - primea binecuvântarea Prea Fericitului Părinte Patriarh Daniel, pe atunci Mitropolit al Moldovei, de a sluji Luminii din Cuvânt. Cu cinci ani în urmă, un grup de ziarişti cu dragoste de Dumnezeu a început prin a transmite lumină mai întâi creştinilor din  Iaşi, capitala Culturii în Moldova - şi odată cu înscăunarea Prea Fericitului Daniel ca Întâistătător al Bisericii Ortodoxe Române - în toată România.

Astfel, de cinci ani, acest cotidian naţional de factură creştină primul din România şi din tot spaţiul ortodox din lume - „Ziarul Lumina”,  la care se adaugă săptămânalul „Lumina de Duminică” şi periodicul „Vestitorul Ortodoxiei” - face misiune în lumea noastră secularizată şi ne arată, discret că se poate face ziaristică şi pentru suflet.

Le dorim tuturor celor care slujesc Cuvântul de viaţă dătător, viaţă lungă şi putere de lucru în ogorul Semănătorului de lumină. La mulţi ani şi la mai mulţi cititori!

Citit 425 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.