Unde plecăm de-acasă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri seară, în Scena Cafe, va avea loc un concert susţinut de Puya. Concertul va începe la ora 20, iar fanii vor trebui să plătească 18 lei pentru intrare.

Tot astăzi, 26 martie, în Club Divino va mixa celebrul Adrian Eftimie.

Cei care nu sunt interesaţi de club sau de concerte pot merge la Teatrul Dramatic, unde vor putea vedea spectacolul "Visezi...", de Jean Claude Grumberg. Regia spectacolului este asigurată de Cătălin Vasiliu.

Pasionaţii de teatru pot vedea sâmbătă, de la ora 11, la Sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini", spectacolul "Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte", după Petre Ispirescu.

De la ora 19, la Sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini" are loc spectacolul "Hotelul celor două lumi", de Eric Emmanuel Schmitt. Cristian Gheorghe semnează regia spectacolului.

Duminică, de la ora 19, cu ocazia Zilei Mondiale a Poeziei, se va organiza la Hotel Mercur, lângă Palatul Navigaţiei, concertul "Blues Poems", susţinut de Mike Godoroja & Blues Spirit şi poetul Dan Mircea Cipariu.

Tot duminică, de la ora 19, la Sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini" are loc spectacolul "Afacerea Protar (Ultima oră)", de Mihail Sebastian.  

De la ora 11, la Teatrul Muzical Nae Leonard, în cadrul "Studioului Tânărului Interpret" are loc un concert susţinut de Ana Maria Iordache.

De la ora 17, are loc spectacolul "Elixirul Dragostei" - operă în două acte de Gaetano Donizetti. Spectacol LIVE în limba italiană.

Citit 647 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.