Nostalgii de toamnă şi parfum de epocă, la Muzical. Două reprezentaţii pentru spectatorii gălăţeni. PROGRAM

Nostalgii de toamnă şi parfum de epocă, la Muzical. Două reprezentaţii pentru spectatorii gălăţeni. PROGRAM
Scenă din "Amor cu parfum de altădată"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Spectatorii sunt aşteptaţi, sâmbătă şi duminică, de artiştii Liricului gălăţean să se bucure de două spectacole, unul cu atmosfera anotimpului prin care trecem, iar celălalt o călătorie în timp.

Sâmbătă, 24 octombrie, începând cu ora 18,00, Teatrul Național de Operă și Operetă "N. Leonard" Galați a programat spectacolul "Nostalgii de toamnă", un recital vocal-instrumental susținut de pianistul Ciprian Oloi și de soliștii Ana Băcanu (soprană), Lăcrămioara Crihană (mezzosoprană), Florentina Soare (mezzosoprană) și Constantin Lupu (bariton). Programul va cuprinde arii și duete din opere de Wolfgang Amadeus Mozart, Gioacchino Rossini, Pietro Mascagni, Francesco Cilea, Georges Bizet, Ciprian Porumbescu și alte miniaturi pianistice.

Duminică, 25 octombrie, de la ora 18,00, va fi o călătorie în timp, în vremurile tihnite de demult, savurând pe îndelete poveștile personajelor imaginate de scenaristul și regizorul Octavian Jighirgiu, în spectacolul de revistă "Amor cu parfum de altădată": "Păţaniile protagoniştilor, asezonate cu sonorităţi din perioada interbelică şi îmbrăcate în haine vintage, redeschid pentru un ceas şi jumătate o fereastră spre aroma trecutului. Umorul, filtrat prin culori sepia, completează, alături de dansurile specifice perioadei, tabloul unei epoci cu un parfum aparte".

În spectacol, alături de orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu și de baletul teatrului, excepțional în coregrafia imaginată de Edi Stancu, îi veți putea urmări pe soliștii și actorii: Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Viorica Mărăndici, Alexandru Tatu, Florentina Andronic, Mariana Pisică, Cristina Vasopol, Cristina Isabela Ionașcu, Mihail Anton, Valentin Vasopol.

Reprezentaţiile se vor desfășura în sala de spectacole a Teatrului Național de Operă și Operetă "N. Leonard", cu respectarea normelor în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Prețul biletelor este de 32,4 lei (întreg) și 21,6 lei (cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari).

Citit 1128 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2020 01:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.