Mihnea Baran şi câţiva oaspeţi astrali

Mihnea Baran şi câţiva oaspeţi astrali
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi va găzdui mâine, începând cu ora 18.00, în Sala „Simion Mărculescu”, vernisajul tânărului plastician din Bacău Mihnea Baran. 

O parte dintre lucrările sale au fost expuse la Bacău sub genericul „Oaspeţi astrali”, dar artistul a adăugat şi lucrări noi.

Născut în 1980, Mihnea Baran este absolvent al Liceului de Artă din Bacău şi apoi licenţiat la Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu”  din Cluj-Napoca.

În prezent este muzeograf la Muzeul de Artă din Bacău şi membru al UAP. Prima expoziţie personală i-a fost vernisată încă de pe vremea când era elev.

Totodată, deţine şi numeroase participări la expoziţii de grup şi tabere de creaţie naţionale şi internaţionale. Tot din timpul liceului se numără şi primele premii obţinute, pentru grafică şi pictură.

După absolvirea facultăţii, a fost nominalizat la premiile Saloanelor Moldovei. În 2008, primeşte premiul I la Concursul Internaţional «Ex Libris». 

Grafician şi pictor, Mihnea Baran este şi pasionat de fotografie. Mai multe  puteţi afla de pe blogul artistului http://mihneabaran.wordpress.com.

Citit 989 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.