Premieră cu casa închisă, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Premieră cu casa închisă, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe 13 şi 14 februarie, de la ora 19.00, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" îşi aşteaptă spectatorii la premiera spectacolului "Vânzătorii ambulanţi", de Murray Schisgal, regizat de Ciprian Brașoveanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei de cultură, Rodica Ajder, toate biletele au fost epuizate în câteva ore de la punerea lor în vânzare, deci spectacolele se vor juca cu casa închisă.

"Vânzătorii ambulanţi", piesă publicată de dramaturgul american Murray Schisgal în anul 1979, prezintă întâlnirea dintre doi imigranți în New-Yorkul începutului de secol XX. Autorul, el însuși fiu de imigranți în SUA, dezbracă de poleială visul american cu ajutorul dialogului și al situației în egală măsură absurde și comice.

Comedia în trei personaje ne prilejuiește întâlnirea cu actorii Vlad Ajder (Elias Crapavarnishkes/ Cornelius J. Hollingsworth al III-lea, imigrant și vânzător de banane), Ciprian Brașoveanu (Shimmel Shitzman/ Samuel P. Stone, imigrant) și Flavia Călin (Maggie Cutwell, vânzătoare de flori și artistă aspirantă). Scenografia spectacolului este semnată de Elena Neagu.

Actorul Ciprian Brașoveanu semnează și regia spectacoluluiproiectul marcând debutul său în regia de teatru. "Fiind la prima mea experiență ca regizor de teatru, mă bucur enorm că am fost înconjurat de colegi care au avut răbdare cu mine, au crezut în ceea ce le-am propus și am avut parte cu adevărat de o atmosferă creativă și relaxată, lucru care m-a ajutat enorm să duc la capăt acest spectacol, acest American Dream personal. Sper că și publicul se va bucura de acest vis al nostru", declară Ciprian Brașoveanu.

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Citit 1979 ori Ultima modificare Vineri, 12 Februarie 2021 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.