Concurs de teatru în limba engleză

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şcoala Nr. 29 şi Şcoala Nr. 11 vor organiza şi anul acesta Concursul de teatru în limba engleză destinat elevilor de la şcolile primare şi gimnaziale cu vârste cuprinse între 9-15 ani.

Tema propusă pentru aceasta ediţie a concursului este: „School Life”. Fiecare trupă de teatru înscrisă în concurs trebuie să pregătească şi un afiş (coală duplex) care să ofere informaţii despre piesă (actori, autor/regizor, etc).

Înscrierea se face prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Taxa de participare în valoare de 30 de lei se achită la secretariatul Şcolii Nr. 29 sau prin mandat poştal până pe data de 20 mai.

Elevii şi cadrele didactice participante vor fi recompensate cu diplome si premii. Juriul va fi format din cadre didactice, elevi şi un reprezentant al Teatrului Dramatic Galaţi.

Concursul se va desfăşura pe data de 29 mai 2010, în sala de festivităţi a Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin”, începând cu ora 10.00.

Citit 375 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.