Gălățenii pot să-și testeze IQ-ul

Gălățenii pot să-și testeze IQ-ul
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Persoanele interesate să își măsoare coeficientul de inteligență, printr-un test standardizat, sunt invitate la o sesiune dedicată testării IQ-ului, pe 20 martie, începând cu ora 10,00, în incinta Facultății de Inginerie (strada Domnească nr. 111), la Sala D01. Evenimentul este organizat de societatea Mensa România, în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos" Galați.

"În urma testării, candidații care vor obține un punctaj care îi plasează în procentul de 2% al populației cu cel mai ridicat coeficient de inteligență (IQ) pot obține calitatea de membru al Mensa România", afirmă reprezentanții UGAL.

Taxa de înscriere este de 35 de lei și poate fi plătită prin SMS (8 euro) sau prin virament bancar, în urma completării formularului de înscriere pe platforma Mensa. Data-limită pentru înscriere este 18 martie, ora 23,59. Primii cinci studenți gălățeni vor beneficia de vouchere gratuite la sesiunea de testare, prin trimiterea unui mesaj în care se va exprima intenția de a participa, până pe 15 martie, ora 12,00.

Testarea este destinată strict persoanelor cu vârsta peste 18 ani şi va conține un set de întrebări "culture-fair", ce durează 20 de minute. Împreună cu etapa de organizare şi instruire, timpul alocat testării este de aproximativ o oră. Răspunsul testului se va trimite pe adresa de e-mail declarată în formularul de înscriere, într-un interval de 4-6 săptămâni, iar scrisoarea de răspuns nu va conține un certificat al nivelului IQ, ci numai rezultatul sesiunii.

În ziua sesiunii se vor respecta normele de distanțare socială, iar purtarea corectă a măștii este obligatorie.

Citit 2154 ori Ultima modificare Marți, 16 Martie 2021 02:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.