Concurs de eseuri - „Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor”

Concurs de eseuri - „Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri am primit eseurile realizate de copiii de la Şcoala nr. 5 „Cuza Vodă” din Galaţi, coordonaţi de doamna profesoară Luminiţa Morar.

Ne-au sunat şi părinţii unor elevi, care doresc să se înscrie la concursul de eseuri „Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor” şi trebuie să spunem că apreciem şi ne bucurăm de orice bună iniţiativă. Copiii noştri trebuie să-şi îndrepte atenţia către faptele frumoase.

Concursul este organizat de Filiala UZP Galaţi - prin cotidianul „Viaţa liberă” -  şi de Arhiepiscopia „Dunării de Jos” şi are binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Casian al Dunării de Jos.

Copiii de clasele I-VIII vor alcătui eseul pe tema „Mama - chip de icoană”, iar liceenii, din clasele a IX-a până la a XII-a, au ca temă „Omul frumos, omul lui Dumnezeu”.

Vă rugăm să trimiteţi lucrările pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe cea a redacţiei - strada Domnească nr. 68, cu precizarea „Pentru concursul de eseuri”.    

Pentru a scurta timpul, puteţi veni personal, la redacţie şi important este ca lucrările să ajungă până pe 15 mai, pentru a putea fi înscrise în concurs şi pentru a intra în atenţia juriului.

Mulţumim pentru receptivitate celor care au răspuns invitaţiei noastre până în acest moment. Aşteptăm în continuare lucrările copiilor şi tinerilor noştri.  

Citit 539 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.