Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În după-amiaza zilei de 15 aprilie 2021, cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfințitului Părinte Casian, a avut loc la Galaţi etapa eparhială a Concursului Naţional Catehetic”Biserica - familia românilor de pretutindeni”.
Concursul, desfăşurat în contextulAnului omagial al pastoraţiei românilor din afara României”, a fost implementat în Arhiepiscopia Dunării de Jos, în cele opt protopopiate ale eparhiei, prin Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului învăţământ. Potrivit părintelui Rareş Bucur, la Centrul eparhial din Galaţi, o comisie formată din consilierul eparhial din cadrul Sectorului cultural al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, directorul Aşezământului eparhial ”Sf. Vasile cel Mare”, inspectorul pentru disciplina Religie din judeţul Galaţi şi inspectorul eparhial din cadrul Biroului de cateheză şi activităţi cu tineretul a jurizat lucrările câştigătoare de la fiecare protoierie, desemnând ocupanţii primelor trei locuri pe eparhie, conform criteriilor din metodologia de concurs.
La acest concurs naţional, la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos au participat un număr de 821 de elevi din 43 de grupuri catehetice parohiale.

Citit 1183 ori Ultima modificare Duminică, 18 Aprilie 2021 18:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro