Trei spectacole la Dramatic

Trei spectacole la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă, vineri, 18 iunie, la ora 19,00, "Trei graţii", de Valentin Krasnogorov, în regia lui Eugen Făt şi scenografia Soranei Țopa. Un spectacol despre nevoia de a iubi și a fi iubit, cu o interpretare de catifea și o scenografie surprinzătoare, cucerește spectatorul de orice vârstă. În distribuție: Liliana Lupan, Svetlana Friptu, Carmen Albu și Dan Căpățână.

Sâmbătă, 19 iunie, la ora 19,00, este programat spectacolul "Rashōmon", după nuvelele lui Ryūnosuke Akutagawa, în adaptarea și regia lui Cătălin Vasiliu. Un samurai a fost ucis, dar e greu de spus cine e făptașul, pentru că nicio mărturie nu seamănă cu cealaltă. În distribuție: Vlad Vasiliu, Flavia Călin, Cristian Gheorghe, Dan Căpățână, Vlad Ajder, Elena Anghel și Mihai Păun.

Duminică, 20 iunie, la ora 19,00, se joacă "Pasagerii", de Sam Bobrick, spectacolul de licență al Promoției 2021 a Facultății de Arte din Galați. În distribuție, studenții: Ionuț Strat, Denisa Onisie, Mihai Păun, Alina Radu, Laurențiu Bobeică, Lavinia Eiler, Doru Ciutacu, Mihaela Godorozea și Bianca Totolici.

Citit 1198 ori Ultima modificare Joi, 17 Iunie 2021 22:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.